Verhuur

Van Zundert Productions is gespecialiseerd in het leveren van complete professionele DJ Booths voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wanneer wij DJ Booths leveren doen wij dit meestal onder de naam DjBooths.nl, onder deze naam zijn wij ook op het internet te bereiken.

Door onze eigen "dj achtergrond" weten wij precies wat de eissen zijn van de moderne dj. Ons assortiment bevat de merken Pioneer en Technics. Beiden marktleider met hun producten. Inmiddels hebben wij meerdere dj booths op voorraad welke te al dan niet te leveren zijn met onze eigen licht- en geluidsapparatuur. Wij voeren ook complete riders uit, heeft u een avond een dj te gast welke specifieke apparatuur wenst, Van Zundert Productions regelt het voor u. Uiteraard tegen tarieven die u van ons gewend bent!

De wereldstandaard van dit moment, geschikt voor het afspelen van muziek op USB-stick of harde schijf. De Pioneer CDJ2000 Nexus mediaplayer. Uiteraard kunt u op deze fantastische apparaten ook vertrouwd cd's afspelen. In combinatie met de Pioneer DJM900 Nexus mixer wordt deze set geaccepteerd door iedere dj.

© Van Zundert Productions 2016 - Prijzen op deze website zijn exclusief BTW