U organiseert een festival, open dag, congres, presentatie, bedrijfsfeest, sportevenement, modeshow, beurs of ander evenement? Dan bent u bij Van Zundert Productions aan het goede adres. Wekelijks verzorgen wij bij meerdere evenementen de techniek.

 

Productions

Bedrijfspresentaties

Op de meeste bedrijfspresentaties is goede audiovisuele ondersteuning onmisbaar. Van Zundert Productions is in staat u de benodigde middelen te leveren om er voor te zorgen dat uw boodschap duidelijk overkomt.

De meeste producties voeren wij als totaal uit. Dit betekent dat wij de volledige technische infrastructuur ontwerpen en aanleveren en u bijstaan met ons deskundig advies en support gedurende het gehele traject. Alle artiesten en sprekers zijn vooraf in de gelegenheid om in een doorloop het gehele programma door te nemen. Onze technici testen tijdens deze doorloop tevens alle presentaties en instart-momenten. Op deze manier kunnen wij onze hoge kwaliteitseisen nastreven.

Wanneer u beschikt over een locatie waar al een aantal audiovisuele middelen aanwezig zijn kan Van Zundert Productions hier gebruik van maken eventueel aangevuld met onze eigen apparatuur.

Gaat het in uw geval om een kleine, simpele productie kan Van Zundert Productions de apparatuur voor u leveren en installeren. Na een duidelijke uitleg kunt u deze apparatuur zelf bedienen. Na uw evenement bouwen wij de apparatuur weer voor u af.

Bedrijfsfeesten

Door onze ervaring zijn wij in staat uw bedrijfshal om te toveren tot een balzaal, discotheek of club met optredens van artiesten en/of DJ’s. Daarnaast kunnen wij uw bedrijfspand uitlichten zodat iedereen weet dat u iets te vieren heeft. Nieuwjaarsborrel of kerstgala voor uw personeel, open dag of een jubileum waarbij u alles uit de kast wilt trekken voor zowel uw personeel als uw klanten?  Van Zundert Productions biedt u de oplossing van een simpele drive-in show tot een volledig verzorgde feestproductie.

Om organisatoren een duidelijk beeld te geven van de ideeën welke wij in gedachte hebben kunnen wij met behulp van het programma WYSIWYG (What You See Is What You Get) tekeningen maken van de ruimte en hier de audiovisuele middelen intekenen. Met behulp van een computeranimatie kunnen wij u op deze manier een globale weergave geven van de daadwerkelijke show.

Beursstands

Van Zundert Productions kan de volledige technische realisatie van uw beursstand op het gebied van geluid, licht en beeld voor u verzorgen.

Hierbij moet u denken aan het uitlichten van uw stand en het tonen van productpresentaties of uw bedrijfsfilm door middel van een of meerdere schermen. Om u als organisator een goed beeld te geven van de door ons ontworpen beursstand ontvangt u van ons 3d-tekeningen van de ruimte waarin de door ons geoffreerde materialen verwerkt zijn.

Rechts ziet u een voorbeeld van standbouw welke wij in samenwerking met Dick Baelde Standbouw verzorgt hebben op de Agrovak 2010 te Den Bosch. Van Zundert Productions leverde hier de audio- en beeldtechniek.

© Van Zundert Productions 2016 - Prijzen op deze website zijn exclusief BTW