Verhuur

Van Zundert Productions kan het totaalplan voor u uitvoeren voor allerhande evenementen en feesten. Hierbij moet u denken aan het uitlichten van zalen en objecten. Het verzorgen van een lichtshow bij een band of dj, het ondersteunen met materiaal en personeel van uw huisinstallatie.

Losse apparatuur

Op het gebied van geluid kunnen wij u diverse geluidsinstallaties leveren voor feesten en partijen, voor congressen en presentaties ten behoeve van de spraakverstaanbaarheid van uw sprekers of apparatuur ter ondersteuning van uw huissysteem.
Ook voor dj's zonder apparatuur bieden wij mogelijkheden. Meer informatie daarover kunt u op onze pagina dj booths vinden.
Doordat wij uitsluitend met goed onderhouden apparatuur van A-merken werken bent u verzekerd van de werking en de degelijkheid. Tevens beschikken wij over een ruime voorraad spare apparatuur zodat u nooit het slachtoffer bent van weigerende apparatuur.

Op het gebied van beeld kunnen wij u beamers en plasmaschermen leveren. Vanwege de complexe bediening en installatie van deze apparatuur staat deze niet in onze prijslijst. Deze apparatuur is uitsluitend te huren in combinatie met het transport en de installatie door Van Zundert Productions. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

© Van Zundert Productions 2016 - Prijzen op deze website zijn exclusief BTW